News Update :

Black Friday 2014 - Stiri

sâmbătă, 15 noiembrie 2014


Mai sunt 6 zile pana pe 21 noiembrie 2014 cand majoritatea magazinelor online din tara vor organiza reduceri mari de Black Friday.

Ne-am gandit sa punem aici stirile despre Black Friday 2014 venite de la magazinele online care comercializeaza haine si incaltaminte. O lista cu aceste magazine o gasiti AICI.


Black Friday ReadyToWear.ro
     Magazinul online ReadyToWear va organiza anul acesta evenimentul Black Friday 21 noiembrie. Vor fi reduceri de pana la 70% la diverse categorii de haine si incaltaminte pentru femei, barbati si copii.
     ReadyToWear este printre putinele magazine care accepta plata prin PayPal.

Viziteaza magazinul ReadyToWear.ro


Black Friday Originals.ro

Magazinul online Originals va organiza campania cu reduceri de Black Friday intre 21 si 30 noiembrie si vor fi reduceri de pana la ... citeste mai mult

Viziteaza magazinul Originals.ro



Black Friday MyCloset.ro
Magazinul online MyCloset va organiza Black Friday atat pe 21 cat si pe 28 noiembrie. Vor fi reduceri la mii de articole de imbracaminte si incaltaminte care vor ajunge pana la 50%.

Viziteaza magazinul MyCloset.ro



Black Friday THEICONIC.ro
     Magazinul online THEICONIC.ro anunta ca vor face reduceri de Black Friday pe 21 noiembrie (inclusiv weekendul) si pe 28 noiembrie (inclusiv weekendul).
     THEICONIC.ro va scoate la reducere haine si incaltaminte pentru femei si barbati.
     Magazinul a readus stocuri foarte mari la cele mai vandute produse/categorii: ghete barbati, ghete dama, cizme dama, pantaloni dama, pantofi barbati, pantofi dama.
     Plata si prin Paypal.

Viziteaza magazinul THEICONIC.ro



Black Friday AllBoutique.ro
     Black Friday 2014 are loc in doua zile de la sfarsitul lunii noiembrie. Prima zi de mari reduceri este 21 noiembrie, iar a doua - peste exact o saptamana, pe 28 noiembrie.
     Produsele care vor intra in campania de reduceri fashion din cadrul "Black Friday 2014" sunt: bluze, camasi, cosmetice, deux-piece, fuste, geci si jachete, încaltaminte, paltoane, pantaloni, pulovere, rochii, tricouri, veste, bijuterii, fulare, esarfe, genti, ochelari de soare, papioane pentru femei si barbati.

Viziteaza magazinul AllBoutique.ro



Black Friday Boutique Mall
Magazinul online Boutique Mall va organiza anul acesta evenimentul Black Friday 21 noiembrie. Vor fi reduceri substantiale la diverse categorii de haine de firma si incaltaminte de firma pentru femei, barbati si copii.

Viziteaza magazinul Boutique Mall

Share this article :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Magazine Haine | Bijuterii | Lenjerie | Reduceri Rochii | Fuste | Incaltaminte | Jeansi
Copyright © 2013. Reduceri Haine . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website