News Update :

Reducere 40% la costumele de baie femei Catalin Botezatu

joi, 1 februarie 2018

Stim ca vara este departe inca, dar poate ca acum in mijlocul iernii este timpul sa va cumparati un nou costum de baie. Si nu orice costum de baie, ci unul creat de celebrul creator de moda Catalin Botezatu, si nu la pret intreg, ci la un pret redus cu 40%.

Da ati citit bine. Celebrul designer Catalin Botezatu face reduceri de 100 de lei la toate costumele de baie creatie proprie din colectia 2017. Modelele sunt unele deosebite, in culori vii si senzuale in acelasi timp.

Iata cateva din modele de costume de baie cu reducere de 40% din magazinul oficial al creatorului Catalin Botezatu.


COSTUM ARUBA FOREVER
Printul floral te invita la visare! Realizat intr-o singura piesa cu decupaje indraznete, acest costum de baie iti imbraca trupul, lasand sa se vada doar atat incat sa atragi toate privirile. Realizat din poliamida imprimata si uni, are sistem de inchidere reglabil si forma slipului  este de tip tanga.


COSTUM FROM PEKIN WITH LOVE
Inspirat de divele anilor ’40 dar si povestile orientale, designerul a creat un costum de baie in doua piese care aminteste de estetica gheiselor. Sutienul alb bordisit cu rosu se combina perfect cu chilotul alb. Sutienul, fara suport interior se poate regla conform dorintei tale. Imbracand acest costum, cu siguranta vei atrage toate privirile.


COSTUM FASHION DIVA
In culori proaspete si pozitive, acest costum de baie a fost creat pentru  a atrage toate privirile. Realizat din microfibra alba si verde, usor de intretinut si curatat, este extrem de lejer si confortabil, gandit sa iti puna in valoare toate atuurile. Personalizarea  s-a realizat prin monograma designerului batuta in cristale.


COSTUM IRRESISTIBLE SUMMER
Ideal pentru petrecerile pe yacht, dar si pentru plimbarile lungi pe plaja, acest costum de baie in doua piese a fost creat  pentru a-ti pune in valoare corpul. Imprimeul floral, inspirat din fauvismul german, se combina cu microfibra neagra pentru a obtine un costum cu sutien fara suport si tanga, la care am adaugat monograma designerului cu cristale.

Share this article :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Magazine Haine | Bijuterii | Lenjerie | Reduceri Rochii | Fuste | Incaltaminte | Jeansi
Copyright © 2013. Reduceri Haine . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website